Ora Taiga Musta Yhdistelmävaunut Rattaat Vaunut Lastentarvikkeet Lastenvaunut Lapset
Ora Taiga Musta Yhdistelmävaunut Rattaat Vaunut Lastentarvikkeet Lastenvaunut Lapset

Ora Taiga -yhdistelmävaunut

649,00 €
Musta

Ora Taiga -yhdistelmävaunu on suunniteltu pohjoismaiseen kylmään, tuuliseen ja lumiseen ilmastoon. Kangasosissa on hyvät toppaukset ja ne ovat malliltaan erittäin suojaisat

Ora Taigan hinta sisältää puolikovan kantokassin, joka on samaa väriä kuin itse vaunut. Väreinä musta ja harmaa.

Taigan tuulenpitävät kankaat suojaavat lastasi Suomen vaativissa olosuhteissa.
Kankaat ovat hyvin vettä ja likaa hylkiviä. Lisäksi erityisen hyvät, kiinteästi ommellut heijastimet joka puolella vaunua (kaikki vaunun tereet heijastinmateriaalia)! Kankaat ovat saaneet Öko-Tex Standard 100 hyväksynnän (joka takaa, että materiaalit ovat vaarattomia lapselle). Ora Taiga on siis täydellinen vaunu Suomen vaativiin olosuhteisiin! Kaikki kangasosat ovat myös irrotettavissa ja pestävissä.

Ora Taiga -vaunut ovat käyneet läpi tarkat turvallisuustestit ja se on hyväksytty Euroopan Standardien mukaan.

Turvallisuuden takaavat mm. pehmustetut 5-pisteturvavyöt, suojaisa ratasistuin ja tukeva teräsrunko.

Renkaat ja runko

Reilun kokoisilla (30cm), kuulalaakeroiduilla ilmakumipyörillä vaunut liikkuvat kevyesti ja pehmeästi niin kaupungin asfaltilla kuin sorateilläkin ja talvella paksussa lumessa. Renkaat on todella helppo irrottaa, painamalla vanteen keskellä olevaa vapautinta. Pyörän metallinen lukitsin, on upotettu vanteeseen, suojaan iskuilta, eli rengas ei voi irrota vahingossa.

Vaunut ovat erittäin kevyet ja mukavat työntää - laadukas laakerointi ja hyvät renkaat tuovat vaunujen työntämiseen keveyttä.

Taigan runko väriltään musta. Runko on hyvin tukeva ja jousitus jämäkkä. Heittoaisalla työntösuunta vaihtuu todella kätevästi. Rattaissa on molemmissa akseleissa helppokäyttöinen poljinjarru, eli jarru on aina sillä puolella kuin työntöaisa. Työntöaisan korkeutta voi säätää työntäjän pituuden mukaan (nivelsäätö).
Tilava ostoskori, jonka maksimikuorma on 5kg.

Ratasosa

Kun vauvasi on kasvanut ulos kantokopasta, muuntuu Taiga kuomurattaaksi nostamalla mukana tuleva kantokoppa pois ratasistuimen päältä. Näin käyttöaika kasvaa aina kolmeen-neljään ikävuoteen saakka. Heittoaisan avulla voit vaihtaa nopeasti työntösuuntaa, jolloin lapsi voi istua joko kasvot eteenpäin tai kasvot työntäjään päin. Ratasistuimen selkänojan saa säädettyä kolmeen eri asentoon istuma-asennon ja makuuasennon välillä. Lapsi pysyy hyvin paikoillaan pehmustetuissa 5-pisteturvavöissä ja säädettävä turvakaari antaa lisäsuojaa. Turvakaari on myös kokonaan irrotettavissa.

Kuomu ja jalkapeitto

Taigassa on korotettu kuomun malli, mikä antaa lisätilaa istuvalle lapselle.
Kuomun päällä on kätevässä vetoketjutaskussa kiinteästi asennettu hyönteissuoja, joka on helppo ottaa tarvittaessa esiin ja sujauttaa taas takaisin käytön jälkeen. (hyönteissuojan väri musta)
Kuomu on topattu kauttaaltaan (myös tuulipussi). Kuomun päällä olevasta kurkistusaukosta on helppo tarkkailla pientä matkustajaa. Kuomun takana on kätevä tasku vaikkapa sadesuojalle. Kuomu takana myös vetoketjulla avattava tuuletusaukko.

Taiga-vaunussa on monikäyttöinen jalkapeite. Peitteessä on irrotettava sisävuori, joten sama peite muuntuu sekä kesä- että talvipeitteeksi! Jalkapeiton läppä (talvipeitteenä) on lisäksi nostettavissa kuomun eteen lisäsuojaksi tuulta ja tuiskua vastaan. Jalkapeite kiinnittyy vaunun kuomuun näppärillä pikalukoilla molemmilta puolilta. Jalkapeitteen päässä on vetoketjullinen tasku pienille tarvikkeille.

Kuljetus

Mitään osia ei tarvitse välttämättä irrottaa, kun kasaat vaunun kuljetusta varten. Taigan runko on suunniteltu niin, että vaunut kasautuvat todella matalaksi. Halutessasi voit kuitenkin irrottaa pyörät, näin saat vaunut mahtumaan vielä pienempään tilaan. Renkaiden erillis-akseloinnin etuna on, etteivät akselipäät jää lisäämään vaunun leveyttä.
 

Ominaisuudet/tekniset tiedot

Takuu:24 kk
EAN:6430027870159